Video päivässä 1000 eurolla

18.02.2023 | Yleinen

Aija Sahi ja Sami Lemberg videontekijät

Luit oikein. Kapinan Video päivässä -konseptilla saat toteutettua ripeästi ja helposti kevyet videotuotantotarpeesi kirjaimellisesti yhden päivän aikana. Kustannustehokas ratkaisumme antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä omaan työhösi ja ulkoistaa videon teknisen toteutuksen meidän osaaviin käsiimme.

Millainen video voi olla?

Video päivässä -video voi olla oikeastaan mitä tahansa, minkä pystyy teknisten, maantieteellisten ja ajallisten raamien puitteissa toteuttamaan yhden työpäivän aikana.

Käytännössä kokonaisuus on kevyt someen tai esim. sisäiseen viestintää tarkoitettu kokonaisuus, jonka kuvaaminen ja jälkityöt valmistuvat ripeästi. Video päivässä -videosi voi olla esimerkiksi haastatteluvideo, infovideo, mainosvideo, ohjeistusvideo…tai joku aivan muu.

Video voi sisältää sekä tekstiä että ääntä sekä myös “puhuvan pään” lisäksi kuvituskuvaa. Videota rytmittävä musapankkimusiikki lisenssimme kautta sisältyy kokonaisuuteen.

Mikä on siis sun idea? Anna meidän toteuttaa se!

LongPlay tilasi Kapinan video päivässä konseptilla itselleen mainosvideon ja tykkäsi tuotannon helppoudesta ja kustannustehokkuudesta.

Miten konsepti toimii?

VALMISTELUT

  1. Lähetä meille ideasi.
    Sparraamme siinä, kuinka kokonaisuus saadaan jalostettua toimivaksi videoksi.
    Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty.
  2. Sovitaan yhteinen päivä, jolloin saavumme varaamaasi paikkaan tarvittavan kuvauskaluston ja -henkilöstön kanssa. Te järjestätte siis kuvauspaikan, -rekvisiitan ja tarvittavat esiintyjät. Me hoidetaan tekniikka ja toteutus.

VIDEON TOTEUTUS

  1. Sovittuna päivänä käydään kokonaisuus vielä läpi koko videon tekoon osallistuvan tiimin kanssa.
  2. Kuvataan video noin parissa tunnissa.
  3. Te voitte jatkaa hommia. Me palaamme konttorillemme koneen ääreen tekemään video valmiiksi.
  4. Saat valmiin videon vielä saman päivän aikana itsellesi. Voit siis julkaista sen vaikka heti seuraavana aamuna.

https://vimeo.com/802755252
Kapinan Video päivässä-mainos on toteutettu Video päivässä -konseptilla.

Hinta

1000e +alv videosta on kustannustehokas ratkaisu, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä videon teknisen toteutuksen sijaan omaan ydintyöhösi. Hinta sisältää alkusparrailun sähköpostitse tai puhelimitse, kuvaamisen valitsemassasi lokaatiossa sekä jälkityöt eli editoinnin ja musapankista musiikin.

Hinta laskutetaan, kun valmis video on toimitettu sinulle julkaistavaksi.


Mitä video päivässä konsepti ei pidä sisällään?

Aika on tässä videon toteutusmallissa rajallinen, joten ihan kaikkia videoiden tuttuja elementtejä hintaan ei sisälly. Nämä elementit voidaan tietenkin lisätä osaksi kokonaistuotantoa lisähinnoin ja pienellä lisäajalla.

Liikumme ketterästi pääkaupunkiseudulla luoksesi. Lisämatka ei kuitenkaan ole meille este, mutta se tuo hieman lisähintaa matkakustannusten muodossa sekä lisäaikaa matkustuksen lisäksi jälkitöihin.

Hinta ei sisällä animointia, kieliversioita tai muita lisätyönä toteutettavia efektejä. Kysy lisää!

Kerro meille videoideasi, me toteutamme sen!

Laita viestiä 

Ja hei…

Toteutamme mielellämme myös laajemmat videotarpeesi. Oli kyse brändivideosta, ohjevideoista, lyhyistä someklipeistä tai pidemmästä haastattelusta, autamme mielellämme. Katso työnäytteitämme ja lue lisää.

Laita viestiä 

Jaa kirjoitus:

Liity sinäkin kapinaan hyvien videoiden puolesta!

Kapina on uusi alku.