Työmme

Visuaalisessa viestinnässä asenne ratkaisee!

Vahvuutemme on kuvallisessa viestinnässä. Tarvitsitpa valmiille ideallesi toteuttajan tai osaamisemme aina ideoinnista lopputuotteeseen asti, löysit oikean tekijän! Räätälöimme aina juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan kokonaisuuden.

Kauttamme saat niin videot, valokuvat, graafiset työt, spiikkaukset, castingin, käsikirjoitustyön, somematskut tai streamaukset. Laaja osaajajoukkomme mahdollistaa isommatkin kokonaisuudet.

Emme pelkää haastaa ja kysyä, jotta ydinviestisi kirkastuu ja tavoitteesi toteutuu.

Keskitytään siis oleelliseen ja annetaan palaa!

Valokuvaus

Henkilökuvat, brändikuvat, kuvituskuvat nettisivuille tai uutiskirjeisiin, tuote- ja tapahtumakuvat onnistuvat kauttamme. Suosittelemme aina myös valokuvauksen yhdistämistä osaksi videokuvauksia. Näin säästyy aikaa ja toiminta on kustannustehokasta!

Brändivideo

Brändivideo on yrityksesi käyntikortti. Se kertoo tarinasi mieleenpainuvasti, avaa yrityksesi arvot ja luo vahvan tunteen ja mielikuvan toiminnastasi. Brändivideoon kannattaa satsata ja käyttää ammattitaitoamme myös jo sen suunnitteluvaiheessa. Brändivideokuvauksen yhteydessä pystymme ottamaan myös brändivalokuvat yrityksellesi, jolloin säästät aikaa ja budjettia.

Haastattelu- ja henkilövideo

Haastatteluvideoilla voit kertoa toiminnastasi tekijöiden ja vaikka asiakkaasi kertomana. Parhaimmillaan se lisää aiheen kiinnostavuutta haastateltavan herättämän fiiliksen kautta. Haastatteluvideossa tärkeässä roolissa ovat kysymykset, joiden avulla saadaan aikaan napakka ja asiarikas kokonaisuus. Haastatteluvideoita käytetään usein esim. hanke-esittelyissä, rekrytointivideoissa ja yritysesittelyissä.

Tapahtuma- / fiilisvideo

Tapahtumavideo toimii fiiliksen vahvistajana ja muistutuksena hyvästä kokemuksesta tapahtumasi kävijöille ja yhteistyökumppaneille. Se vahvistaa tapahtuman ja sen toteuttajan brändiä ja toimii erinomaisena markkinointimateriaalina tuleviin tapahtumiin. Tapahtumavideoissa korostuu ennakkosuunnittelun tärkeys, kun lyhyessä ajassa halutaan saada kaikki tapahtuman huippuhetket ja fiilikset kuvattua.

Opastusvideo

Opastusvideo on somessa ja työpaikoilla ehdoton apuväline tänä päivänä! Sen avulla saat halutun viestin ja tiedon välitettyä lyhyesti ja tehokkaasti katsojalle. Opastusvideoissa kannattaa käyttää aikaa tekstien suunnitteluun, jolloin ohjeita on helppo seurata ja noudattaa.

Mainos- ja esittelyvideo

Mainosvideo herättää katsojassaan tunteen ja antaa tietoa palvelusta, tuotteesta, hankkeesta, yrityksen toiminnasta tai organisaatiosta. Mainosvideon tarkoitus on tuottaa tulosta, oli kyse klikkauksista tai ostetusta tuotteesta. Varmistetaan siis haluttu tulos hyvällä suunnittelulla! Mainosvideosta pystymme helposti toteuttamaan useamman eri version, jolloin kaikki tarpeesi saadaan kustannustehokkaasti täytettyä.

Ilmakuvaus

Ilmakuva tuo kivaa vaihtelevuutta videollesi. Sen avulla saadaan esiteltyä kuvattava miljöö, kaunis luontokohde tai kaupungin siluetti sekä ihmisvilinää upealla tavalla. Ilmakuvaus toteutetaan dronella eli kuvauskopterilla. Käytämme ilmakuvaa lähes jokaisella videolla tuomaan vaihtelevuutta ja leikkisyyttää kokonaisuuteen.

Streamaus

Tapahtuman streamaus onnistuu kauttamme livelähetyksenä ja tallenteena. Erilaisten tilaisuuksien streamaustarpeen kasvaessa olemme erikoistuneet näyttävämpiin, kuvallisesti mielenkiintoisiin ja myös taiteellisempiin streamauskokonaisuuksiin. Kauttamme onnistuu niin pienemmän webinaarin kuin laajemmankin monikameratuotannon toteutus.

Animaatiot

Animaatiot ovat tehokas tapa tuoda videolle elävyyttä, korostaa haluttuja teemoja sekä tehdä haastavammistakin asioista helpommin ymmärrettäviä. Animoinnit herättävät tarinan eloon ja tuovat videot tähän päivään. Animointi on aina erikseen sovittava efekti tai tehokeino, jonka toteuttaa osaavat graafikkomme.

Liity sinäkin kapinaan hyvien videoiden puolesta!

Kapina on uusi alku.